De Nooij Pomptechniek

De Nooij: efficiƫnt en effectief

De Nooij Pomptechniek ontwerpt en installeert pompinstallaties voor rioolgemalen. Naast de montage van de nodige materialen, verzorgen wij ook de elektronica eromheen. Het gaat dan om de besturing, meting en regeling van bijvoorbeeld overstortregistratie. Ook voor de bestrijding van H2S in het riool, onderhoud en de 24/7 storingsdienst is De Nooij Pomptechniek uw betrouwbare partner.

Diederen Afwateringstechniek B.V.

De afwateringsspecialist van Nederland

Als internationaal opererende handelsonderneming heeft Diederen Afwateringstechniek B.V. een omvangrijk assortiment voor woningbouw, utiliteitsbouw, grond-, weg- en waterbouw, installatietechniek en industrie.

Naast het leveren van producten ondersteunen wij u met technisch advies en sterke service afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Hauraton

Hauraton, zodat het goed loopt

Afwatering met visie betekent voor ons:

  • oplossingen ontwikkelen;
  • vooruit denken en verantwoordelijkheid nemen;
  • efficiënte en wetenschappelijk doordachte afwateringssystemen;
  • schoon water voor de komende generaties.

Produkten: FASERFIX®, RECYFIX®, DRAINFIX®

Insituform

Slim bedacht ! Insituform.

Insituform is uw totaalpartner voor effectieve totaaloplossingen bij de renovatie van rioolleidingen en drink-, pers-, blus-, proces- en koelwaterleidingen.

Raab Karcher

Voor advisering en toelevering van producten in de grond-, weg- en waterbouw

Dankzij haar uitgebreide materialenpakket kan Raab Karcher Infra u met een zeer breed scala aan oplossingen van dienst zijn, onder andere voor afwatering en waterbehandeling.

 

Van der Velden Rioleringsbeheer

Onzichtbaar, onmisbaar

Van der Velden Rioleringsbeheer, Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen is marktleider in Nederland met ruim vijftig jaar ervaring, landelijke dekking en zeer compleet dienstenpakket. Van der Velden is een solide, financieel onafhankelijk familiebedrijf dat alleen werkt met eigen mensen en eigen middelen.

Wetlantec BV

Wetlantec BV levert al sinds 1995 gezuiverd water

Onze natuurlijke systemen zijn geschikt voor de zuivering van: huishoudelijk afvalwater in Klasse 1, 2, 3A of 3B - natuurlijk zwemwater - proceswater - oppervlaktewater - drainage water kasbouw - hemelwater gebruik - erf afspoel water - melkspoelwater. 

Contactpersoon Tinus Vos -
info@wetlantec.com
www.wetlantec.com

YP Your Partner

Intelligente Systemen voor Duurzame Interactie

YP Your Partner ontwikkelt al meer dan 25 jaar software voor informatie- en besturingstechnologie. Met het door YP Your Partner ontwikkelde C.A.R.S platform zijn beheerders in staat om vanuit iedere locatie, waar dan ook ter wereld, een ontelbare variëteit aan installaties te monitoren, te beheren en te bedienen.

www.yp-yourpartner.nl
www.carsonline.eu